Een cocktailfeestje, wijn proeven, soep tijdens koude winterdagen, champagne-receptie, vernissage, de voorstelling van een nieuw product, persconferentie of een verjaardagsfeest met frisse Cava en hapjes?

Maurice, het groene broertje van Marcel, Hanomag – Henschel 1974/Mercedes is een full option ingerichte aperobar, multifunctioneel voor recepties, opendeurdagen, degustatie maar vooral invulbaar naar wens!

Maurice kan perfect gebruikt worden als promo-mobiel, met zijn inschuifbare panelen aan beide zijden. Deze mobiele bar kan je ook zelf invullen met eigen producten of personeel.

Heb je het toch meer voor koffie, dan kan ook Maurice op aanvraag worden omgevormd tot een koffiebar voor uw feest of evenement. Alles op maat van de klant, privé of voor bedrijf.

Iedereen Beroemd, De Barista op tv-zender ‘één’ deed beroep op de diensten van de KoffieQueen voor het seizoen 2014-15, check de filmpjes op YouTube Filmpje I Filmpje II Filmpje III meer te zien op www.een.be/programmas/iedereen-beroemd